Fontos információk

A Kétkerék Sport Kerékpár üzlet és szerviz, kerékpárok, kerékpár alkatrészek, felszerelési cikkek és ruházat forgalmazásával valamint kerékpárok javításával foglalkozó szaküzlet.

Az 1992-ben alapított vállalkozás a kerékpársport szeretetéből fogant ötlet alapján jött létre. A családi vállalkozás a bmx-cross sportágban szereplő, akkor még gyermek kategóriás majd 2008-ban már a pekingi olimpián induló profi-kategóriás Radasics Vilmos pályafutásával párhuzamosan fejlődött.

Felismerve a kerékpár szerelmeseinek és a kerékpárt csak használni akaró emberek igényeit ma már nagy választékban kínálja az alkatrészeket, kiegészítőket. Tudjuk és bízunk abban, hogy egyre többen tudják és értik a szakboltok fontosságát. Mindenki tapasztalhatta már, hogy egy olyan fontos, a közlekedésben résztvevő műszaki eszközt, mint a kerékpárt csak megbízható helyről szabad vásárolni.

A biztonságos és élményszerű kerékpározás feltételeit műhelyünk is segíti. Javítóműhelyünk igyekszik rövid, egy-két napos határidővel dolgozni, még a legerősebb szezonban is.

Igyekszünk minden igényt kielégíteni és örömmel vesszük vásárlóink kedvező visszajelzéseit.

 

A kerékpár üzlet üzemeltetője: Radasics Tiborné

A műhelyben: Radasics Tibor szerelő

Adószám: 46845690-2-28