Adatvédelmi nyilatkozat

Radasics Tiborné Egyéni vállalkozó a Kétkerék Sport Kerékpár üzlet és szerviz (9400 Sopron, Rákóczi u. 14) tulajdonosa, mint adatkezelő kötelezettséget vállal arra, hogy szolgáltatásával kapcsolatos adatkezelése megfelel a jelen szabályzatban foglaltaknak és a hatályos adatvédelmi jogszabályi előírásoknak.

Szeretném tájékoztatni, hogy e-mail, telefon érdeklődése során megadott személyes adatait (név, e-mail cím, lakcím, telefonszám), az adatvédelmi jogszabályok betartásával csak az intézkedéshez szükséges ideig és mértékben tároljuk, illetve használjuk.

A fenti céloktól eltérően azokat nem használjuk, nem adjuk tovább és más, külső személy számára nem tesszük elérhetővé.

Adatszolgáltatása önkéntes. Adatait az elvégzett szolgáltatás után azonnal töröljük, megsemmisítjük.

Az ön által megadott adatokat nem ellenőrizzük, azok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel.

Ügyfelünk e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást, ellenkező esetben az ezzel kapcsolatos felelősség kizárólag őt terheli.

Adatainak kezelésekor, különösen az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint járunk el.

Az a weboldal látogató, aki igénybe veszi a további információ-kérést a termékről, és ezzel együtt megadja adatait, beleegyezik abba, hogy adatait a szükséges mértékig kezeljük.

Az Ön személyes adatainak kezeléséről bármikor tájékoztatást kérhet, valamint adatai törlését vagy helyesbítését is itt kérheti, illetve tiltakozhat adatainak kezelése ellen.

Elérhetőségünk:

  • e-mail:  2kereksport@gmail.com
  • telefon: 06/99 340 431
  • üzlet:     9400 Sopron, Rákóczi u. 14.